Onze diensten

Jaarrekeningen

Na ieder jaar wilt u als ondernemer weten hoe u het jaar heeft afgesloten via de voor u opgestelde jaarrekening.
Daarnaast zijn er diverse andere partijen die interesse hebben in uw jaarcijfers zoals banken, kredietverzekeraars en de belastingdienst.
Het is daarom verstandig om uw jaarrekening te laten opstellen door een kantoor dat verstand heeft van zaken.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om uw jaarrekening niet alleen aan de wet te laten voldoen, maar dat deze ook voor banken en andere partijen een goed beeld geeft van de ontwikkelingen binnen uw onderneming.

Administratieve dienstverlening

De administratie blijft een belangrijk onderdeel binnen uw onderneming, maar niet het deel waarvoor u ondernemer bent geworden.
Graag bent u met uw onderneming bezig en laat u dit deel aan anderen over.
Administratiekantoor C. Van Iersel BV kan u een deel van deze werkzaamheden uit handen nemen.
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een deel of de gehele administratie verzorgen dan wel een periodieke controle hierop uitvoeren en u begeleiden om de administratie zo simpel mogelijk in te richten. Ondernemen begint toch bij een inzichtelijke en ordelijke administratie.

Fiscale aangifte

Na het opstellen van uw jaarrekening is definitief bekend wat de fiscale gevolgen voor u zijn met betrekking tot te betalen belastingen.
Wij verzorgen voor u de volgende aangiften; inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, kapitaalbelasting, successierechten. Bij complexe fiscale vraagstukken werken wij samen met gespecialiseerde partners.
Er zijn zoveel diverse belastingen met allemaal eigen regels, dat het voor u als ondernemer onmogelijk is om deze regels allemaal bij te houden.
Wij helpen u hierbij, heeft u fiscale vragen neemt u dan contact met ons op.

Administratiekantoor C. van Iersel BV


Jagersbosstraat 10
5241 JT Rosmalen
Telefoon: (073) 52 10 068
Fax: (073) 52 10 686
email:info@cvaniersel.nl